BestemmingenCaribische eilandenCuraçaoWillemstad

Saint Tropez Ocean Club, Willemstad, Curaçao

Saint Tropez Ocean Club is een heerlijk plekkie om te zonnen en te zwemmen. En ook het restaurant aan het water is enorm de moeite waard. Het ligt centraal in het hippe en historische Pietermaai District. Dit ligt op slechts 10 minuten wandelen van de binnenstad Punda.

Uitgebreide menukaart

Kom je voor het ontbijt dan heb je een ruime keuze, van een lichte fruitsalade en pancakes tot en met bagels met zalm en panini’s. De lunch is hier altijd razend populair, dus het is raadzaam om van te voren een plekje te reserveren. Ook deze menukaart is uitgebreid. Van soep, sandwiches en salades tot en met pasta’s en burgers.

Spectaculaire zonsondergang

Als je hier komt dineren, zorg er dan voor dat je er voor 18:45 bent. Het is adembenemend om vanaf hier met een lekker glas wijn de zon in de zee te zien zakken.  Het restaurant staat bekend als een van de beste van het eiland.

Fijne borrelplek

Niet zo veel trek. Ga dan voor de tapas. Dit is ook perfect als borrelsnack. Ben je met een grote groep, ga dan voor de Mixed of de Pincho schaal. NB op maandag is het hier sushi & cocktail night.

Pietermaai 152, Willemstad| Ma-vr: 08:00-00:00. Za-zo: 8:00-01:00 | website

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply