Selma’s Café is de ‘grote zus’ van Selma’s Bakery in hartje centrum. Hier kun je terecht voor overheerlijke Scandinavische baksels en specialty koffie van Stooker. En je kan hier lekker plaats nemen voor ontbijt of lunch. Wij zijn hier voor de lunch en kunnen kiezen tussen vier verschillend belegde sandwiches. Ik ga voor The Green met feta, mozarella, spinazie en artisjok. Het overheerlijke brood komt natuurlijk uit eigen bakkerij en ook het beleg is voor zo ver mogelijk zelf gemaakt. Er schijnen ook af en toe quiches te worden gebakken.

Familierecepten

Achter Selma’s gaan de Zweeds/Finse Anna en de Nederlandse Jorrit schuil. Anna is een bakker met een focus op natuurlijke ingrediënten en Jorrit is Chef Gezelligheid. Selma is vernoemd naar de oma van Anna die een cfe in Helsinki runde en hier ook de heerlijkste baksels creerde. Anna heeft deze familierecpten overgenomen.

Jan van Galenstraat 60, Amsterdam | website

Klik hier voor meer bakkerijen en hier voor nog meer fijne koffietentjes en in Amsterdam.

Klik hier voor nog meer tips in BoLo. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-West.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply