BestemmingenEuropaOostenrijkWenen

The Ring, exclusief hotel in hartje centrum Wenen

Hotel The Ring ligt midden in het culturele centrum van Wenen. En wel aan de historische Ring Boulevard tussen de iconische Weense Staatsopera en het Concertgebouw, vandaar de naam. The Ring is overigens onderdeel van de Relais & Chateaux groep, dit is een collectief van exceptioneel kwalitatieve en unieke hotels. Het hotel beschikt ook over het duurzaamheidskeurmerk Green Globe.

The Ring Suite van 120m2

We verblijven in de Ring Suite die 120 m2 is! Om hier te komen pak je een stalen lift van een eeuw oud, alsof je in een tijdmachine stapt. Bij binnenkomst kom je in een ruime statige dinerruimte met een prachtige kroonluchter van kristal. De suite is opgedeeld in verschillende leefgedeelten. Er is ook een balkon waar ik natuurlijk even op moet gaan staan voor mijn keizerin Sisi-momentje. Je hebt vanaf hier trouwens uitzicht op het operahuis.

Restaurant At Eight, bar & wijnkelder

Het in house restaurant At Eight is ook zeker een bezoek waard. Verwacht hier Oostenrijkse klassiekers met een moderne twist. Er wordt hier gekookt met eerlijke, lokale en seizoensgebonden producten. De vis komt van de vismarkt Eishken Estate. Een menu varieert van € 45 tot € 100, je kan hier ook à la carte eten. Neem voor het diner nog een heerlijke cocktail in de bar. Ben je een wijnliefhebber, vraag dan ook zeker of je een kijkje in de indrukwekkende wijnkelder mag nemen.

Spa, gym, sauna & stoomcabine

Op de bovenste verdieping van het hotel bevindt zich een knusse spa met een gym, een sauna en een stoomcabine met uitzicht op de Karlskirche.

Bekende hotelgasten

Fun Fact: Beyonce, Scarlett Johansson, Jamiroquai, Axl Rose en Sting hebben hier ook overnacht.

Kärtner Ring 8, Wenen, Oostenrijk | website

Klik hier voor nog meer tips in Wenen.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply