BestemmingenCaribische eilandenCuraçaoWillemstad

Baoase 5*Luxury Resort – Willemstad, Curacao

Het resort doet haar naam eer aan. Want waar ik tijdens de rit hiernaartoe vooral dor struikgewas, waaibomen en cactusbomen zag, word ik nu ineens omringd door helder groen en kleurrijke orchideeën. Dit is een echte oase.

Ode aan de liefde

Het resort is van Bibi en Ad van der Valk. En inderdaad hun voorletters zijn toegevoegd aan het woordje ‘oase’. Ad ging zelfs nog een stapje verder met zijn liefdesbetuigingen en liet speciaal voor zijn geliefde een privé-eilandje opspuiten in de baai voor het resort: Bibi Island.

Barefoot Luxury

Het resort bestaat uit 23 kamers, suites en villa’s waarvan er 12 zijn uitgerust met een privézwembadje. De kamers zijn ingericht in Balinese stijl. Dit tropische gevoel wordt verder versterkt door het weelderige groen van het resort. Barefoot luxury is hier het credo.

Baoase Culinary Beach Restaurant aan privéstrand

Het restaurant van het resort staat bekend als het beste van het eiland. Chef René Klop (voorheen achter het fornuis bij La Rive*) heeft een Frans-Internationale stijl met invloeden uit Azië. Geniet hier van gastronomische gerechten met je voeten in het zand.

Winterswijkstraat 2, Willemstad, Curaçao | website

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply