Het Round House Restaurant & Inn is gesitueerd in Bathsheba, een slaperig vissersdorp aan de ruige oostkust van Barbados. Je bent hier aan het juiste adres voor ontbijt, lunch en diner. Op de menukaart staan lokale Caribische gerechten. De groenten en kruiden komen uit eigen tuin en de vis springt nog net niet op je bord. Vooral de vliegende vis en de mahi mahi (goudmakreel) zijn hier populair.

Ook een guest house met vier unieke zeezichtkamers

Het restaurant is onderdeel van een intiem guest house met vier unieke zeezichtkamers die allemaal een groot balkon met een dipping pool hebben. In Bathsheba is dit het enige hotel dat op het strand is gesitueerd.

Over de omgeving

Bathsheba heeft kilometerslange ongerepte stranden met her en der een gigantische rots in de branding of op het strand. Alsof een reus hier ooit achteloos met wat stenen heeft gegooid. Er zijn ook talloze getijdemeertjes en ook een tropisch regenwoud (Joe’s River Tropical Rainforest) is dichtbij voor een fijne wandeling. Voor de surfers: op 1 minuten lopen ligt de ‘Soup Bowl’, een van de beste surf spots ter wereld. Klik hier voor meer surftips op Barbados.

Bathsheba, Saint Joseph, Barbados | website

Klik hier voor nog meer tips op Barbados.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply