AmsterdamAmsterdam CentrumJordaan

Brasserie De Luwte, een fijne spot in de Jordaan

Bij Brasserie De Luwte kun je terecht voor lunch en diner. Het is er fijn binnen zitten, maar het tentje heeft ook een fijn terras aan de gracht. Op de kaart staan pasta’s en vis- en vleesgerechten waaronder hamburgers. Er zijn ook enkele vega opties zoals een salade met halloumi en avocado.

Prima tentje in het centrum van Amsterdam

Ik vond het hier knus zitten, de service was goed en de gerechten waren smakelijk. Hier kom ik zeker weer eens terug.

Leliegracht 26-28, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Amsterdamse Jordaan. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply