Amsterdam CentrumCocktailbarNieuwmarkt/Lastage

Hiding in Plain Sight, een knus cocktailtentje

Hiding in Plain Sight (HPS) is een cocktailbar die gesitueerd is in een smal straatje in de historische binnenstad van Amsterdam. Ik kwam hier vroeger vrij vaak toen ik nog op de Peperstraat woonde, dat op kruipafstand van HPS ligt.

Goede service, heerlijke cocktails en een fijne setting

De service is top. Eigenaar en tevens bartender Guillermo Gonzalez neemt de tijd voor je cocktail. Terwijl je wacht krijg je een glaasje water met snacks (olijven en nootjes). Naast goede cocktails en fijne service ziet het er ook heel knap uit. Denk hierbijaa een Roaring Twenties vibe met Chesterfield banken en kroonluchters.

Rapenburg 18, Amsterdam | website

Klik hier voor meer spots in Amsterdam waar je cocktails kan drinken.

Klik hier voor nog meer tips in de Nieuwmarkt/Lastage-buurt. Klik hier voor alle tips in Amsterdam-Centrum. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply