Bij Café-restaurant PARK in Hotel Arena kan je terecht voor ontbijt, lunch, diner en een borrel. Het restaurant is voor Amsterdamse begrippen erg ruim en hierdoor een handige plek voor een etentje met een groep. Ik ben hier dit keer voor een diner met tien meiden.

Drie gangenmenu van de Chef

Groepen krijgen hier standaard het Chef’s Menu waarbij je de keuze hebt tussen vlees-, vis- of vega. Bij het dessert krijgen je twee zoete opties. Ik ga voor de visopties. Mijn voorgerecht bestaat uit gevulde wontons met gamba en kreeft. Het gerecht wordt geserveerd met een smaakvolle bisque. Hierna volgt zalm met botersaus en fregola (parelpasta) met een saffraan beure blanc. De zalm is op de huid gebakken en mooi gegaard. De chocoladetaart met frambozensorbet en crumble is heerlijk maar vrij zwaar.

Eindoordeel

De bediening van Café-restaurant PARK is voorkomend en alert. Het tafelwater wordt bijgevuld zonder dat we erom hoeven te vragen. De tent is knap en het eten is heerlijk. Dit is een plek waar ik vaker kom.

’s-Gravesandestraat 55, Amsterdam |  website

Klik hier voor nog meer tips in de Oosterparkbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Oost.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply