Het statige 4-sterren Hotel Mondragon in hartje Zierikzee heeft begin dit jaar Cocktailbar Eleven geopend. De prachtige bar is gesitueerd op nummer 11, vandaar de naam. Een ideale spot dus voor de hotelgasten maar ook voor de locals die op zoek zijn naar een kosmopolitische beleving met een lekkere cocktail. Het design van bar komt overigens uit de creatieve koker van Studio Bink.

Geweldige service

Wij zijn hier op een donderdagavond na een heerlijk diner bij Cristo. Aan de bar zit een stel uit Vlaanderen waarmee we even aan de praat raken als we onze drankjes bestellen. Achter de bar staat de kundige Youri die voor mij een espresso martini maakt en voor De Vriend een Old Fashioned. Deze laatste cocktail staat niet op de kaart, maar het was voor Youri geen enkel probleem om hem te maken. Leuk om te weten: iedere 11de van de maand staat er een verrassing op de cocktailkaart en iedere zaterdagavond speelt hier een DJ fijne tunes. Tip van Trees: combineer je bezoek aan Eleven met een diner bij restaurant Cristó en een overnachting in Hotel Mondragon is ook een enorme aanrader.

Oude haven 11, Zierikzee | website

Klik hier voor nog meer tips in Zierikzee, hier voor tips op Schouwen-Duiveland en hier voor alle tips in Zeeland.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply