AmsterdamAmsterdam WestOud-West

[GESLOTEN] Coffee Sometime knap tentje en lekkere koffie

Coffee Sometime staat voor heerlijke koffie, knap minimalistisch interieur en voor de gastvrije service. Oprichter/eigenaar Yulia Nick verwelkomt iedereen met een grote glimlach. Ze begroette me bij de counter met een tablet in haar hand om gelijk te kunnen schakelen.

Kleine menukaart voor ontbijt & lunch

Je kan hier naast koffie met wat versgebakken lekkers, ook een ontbijtje of lunch scoren. Op de bescheiden menukaart staan zeven gerechtjes waaronder french toast en twee ontbijt bowls, te weten yoghurt granola met vers fruit en een vegan havermoutje met vers fruit en pindakaas. Voor de hartige trek kun je gaan voor een Avocado Toast, roerei op toast of een broodje kaas. Het desembrood komt van Bakkerij As. De prijswinnende boerderijkaas Olde Remeker smaakt intens met een romige structuur.

Mini-winkeltje

Er is ook een mini-winkeltje dat bestaat uit 5 plankjes die tegen de muur aan zijn getimmerd. Ook dit is minimalistisch ingericht (lees: er staat niet veel). Ik spot koffiebonen, een paar kaarsen van het heerlijke Le Labo en wat keramiek van de Vlaamse Evi Radoes.

Eerste Constantijn Huygenstraat 63, Amsterdam | Ma-zo: 9:00-18:00 | website

Klik hier voor nog meer tips in Oud-West. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-West.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply