BestemmingenEngelandEuropaLondenWestminster

Corinthia Hotel voor ultieme luxe in Londen

Het zeer luxe Corinthia Hotel is de perfecte uitvalsbasis om Londen te ontdekken. Het 5-sterren hotel ligt op een steenworp afstand van Trafalgar Square, Westminster, de Thames en Covent Garden.

Executive King Room

Alles aan de ruime (45m2) Executive King Room is geweldig! Het ruime ligbad is zelfs voorzien van een tv! Man wat kun je hier goed chillen na een dag slenteren door Londen. Ik heb o.a. de film The Holiday gekeken terwijl ik genoot van de heerlijke geur van de ESPA-producten.

Twee restaurants & een cocktailbar

Heb je zin in kwalitatief Brits comfort food ga dan dineren bij Kerridge’s Bar & Grill. Dit is het eerste restaurant van sterrenchef Tom Kerridge. Voor een Afternoon Tea kun je plaats nemen onder de indrukwekkende Baccarat kroonluchter. Cocktails worden geserveerd in de Bassoon Bar. En last but certainly not least, voor fine dining kun je een tafeltje reserveren bij The Northall Restaurant waar chef André Garrett achter het fornuis staat.

Een van de grootste spa’s in het centrum van Londen

De spa en gym zijn 24/7 toegankelijk en verdeeld over vier verdiepingen. Dit is een van de grootste en meest luxe spa’s in hartje Londen.

Het Corinthia-verhaal

Corinthia opende haar deuren voor het eerst in Malta in de jaren ’60 als een fine-dining restaurant. Niet veel later werd het eerste hotel gebouwd: het Corinthia Palace. Inmiddels zijn er negen vestigingen in: Sint Petersburg, Budapest, Lissabon, Praag, Tripoli, Malta (2x) en Khartoem. In 2020 wordt de vestiging in Dubai geopend en Brussel staat voor 2021 op de agenda.

Whitehall Place, SW1A 2BD, Londen | website

Klik hier voor nog meer tips in Londen.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply