Het Design Hotel The Florian is gevestigd in een oud kantoorgebouw uit de jaren 90 dat onder handen is genomen door ontwerpbureau Studio Wonders. Met hun design hebben zij het kosmopolitische luxe hotelgevoel van weleer neergezet, maar dan wel in een eigentijds jasje. Ze hebben zich hierbij laten inspireren door de Amsterdamse School en Frank Lloyd Wright. Je kan bij The Florian als vanzelfsprekend lekker slapen, maar het hotel herbergt in het atrium ook een hele knappe lounge, bar en restaurant.  

Van maandag tot vrijdag lunch en diner

En je hoeft dus geen hotelgast te zijn om hier een hapje te komen eten. Op de bescheiden menukaart staat voor ieder wat wils met ook vega opties. Tijdens de lunch heb ik mijn ogen natuurlijk goed de kost gegeven en je kan hier dus ook fijn werken in de lounge met veel verschillende zithoekjes. En tegen einde middag kun je jezelf verplaatsen richting de bar waar alleen lokale likeuren, bieren en wijnen op de kaart staan. Ze hebben hier zelfs een eigen gin!

Kruisweg 609, Hoofddorp | website

Klik hier voor nog meer tips in de gemeente Haarlemmermeer en hier voor alle tips in Noord-Holland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply