BestemmingenCruisingFair Ferry

Fair Ferry avontuurlijk en duurzaam op reis

Fair Ferry is een veerdienst per zeilschip. Maar het is tegelijkertijd ook zo veel meer dan dat. Want meezeilen op een gigantisch tallship (60 meter) is al een enorm unieke beleving op zichzelf. Daarbovenop is het ook nog eens hartstikke duurzaam.

Vanaf juni van Rotterdam naar Londen en weer terug

Vanaf a.s. juni vaart de driemaster Artemis van Rotterdam naar Londen en weer terug. Het schip heeft plek voor 32 gasten en herbergt zowel tweepersoons- als driepersoonshutten. De vertrekken zijn allemaal voorzien van een douche en toilet. Als gast mag je de ervaren bemanning een handje helpen of geniet op je gemakje van de elementen. Het diner en ontbijt worden geserveerd in de maritieme lounge en er is ook een bar aan boord.

Boek een enkeltje of een retour (mini cruise)

Na een avontuurlijke dag en een nacht op zee kom je via de Thames aan in het centrum van Londen (de toch duurt gemiddeld 36 uur). De gasten die een enkeltje (vanaf € 450) hebben geboekt gaan hier van boord. En degenen die voor een retourtje (vanaf € 935) hebben gekozen kunnen op eigen gelegenheid Londen gaan ontdekken. Het schip meert namelijk twee dagen aan in de West India Docks op Canary Wharf. Geen enkele toerist in Londen zal zo’n bijzonder hotel hebben als de Fair Ferry passagiers.

Nog meer routes op de agenda

Fair Ferry zeilt eind augustus van Kiel naar Stralsund. En in september staat Stralsund via Malmo naar Kopenhagen.

Kijk voor meer informatie op de website van Fair Ferry: website

Klik hier voor nog meer cruise tips.

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply