AmsterdamAmsterdam OostOosterparkbuurt

GESLOTEN | Marits Eetkamer, Amsterdam-Oost

Marits Eetkamer is een groenterestaurant in Amsterdam-Oost. Je eet hier duurzaam en diervriendelijk. Naamgeefster Marit en haar partner Gino zijn de drijvende kracht achter het knusse restaurant. Gino runt de keuken en de charmante Marit is de maître.

Maandelijks wisselend menu

Je vindt hier geen menukaart maar een maandelijks wisselend menu. De seizoenen spelen dus een belangrijke rol. Vlees, vis en andere dierlijke producten staan hier niet op de kaart. Een 4-gangen menu kost € 38.

Ik heb hier heerlijk gegeten in een fijne ambiance. Hier kom ik zeker vaker terug.

Andreas Bonnstraat 34, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Oosterparkbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Oost.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply