GroedeNederlandZeelandZeeuws-Vlaanderen

Fonteyn Groede voor lunch en ambachtelijk ijs

Aan het oude dorpsplein van het Zeeuws-Vlaamse Groede vind je meerderde horecazaken, waaronder mijn favoriete lunchzaak Fonteyn Groede. In de zomer is het hier zalig zitten op het ruime terras onder de beschutting van een paar imposante treurwilgen. De grote fontein op het dorpsplein versterkt bij mij altijd het vakantiegevoel.

Laat ruimte over voor een ijsje!

Wij komen hier graag voor de lunch en voor het vers gemaakte ijs. Op de menukaart vind je volop lekkers, van salades tot soepen en van wraps tot en met tosti’s. Ik heb hier recent genoten van getoast Landbrood met gebakken champignons tijm en ui. De Vriend ging voor het Landbrood met boerenkaas, mosterdzaad en babyleaf. En hierna volgde natuurlijk nog een lekker ijsje.

Logement Groede

Fonteyn bevindt zich op de begane grond van een knap historisch pandje. Handig om te weten: ik lees op de menukaart dat je op hier ook kan slapen met vier personen!

Markt 11, Groede | website

Klik hier voor meer tips in Groede, hier voor tips op Zeeuws-Vlaanderen en hier voor alle tips in Zeeland.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply