BestemmingenEuropaIbizaSpanje

Hacienda Na Xamena Resort, ultiem relaxen op Ibiza

Hotel Hacienda Na Xamena is de place to be op Ibiza als je van rust en luxe houdt. Het hotel ligt bovenop een berg van 180 meter in een beschermd natuurgebied in het rustige noordwesten van Ibiza. Juist! Magische views gegarandeerd.

Eerste 5-sterren hotel van Ibiza

Hacienda herbergt 77 luxe suites en kamers en is ook voorzien van een tennisbaan, voetbalveld, bioscoop en drie zwembaden. Voor de kinds is er een spelletjesruimte met een kids corner, hier vind je o.a. PlayStations, een giga schaakspel en een biljart-, en pingpongtafel.

Spa La Posidonia heeft het beste uitzicht van heel Ibiza

Breng ook absoluut een bezoek aan spa La Posidonia, dit is het zeewier dat rondom Ibiza en Formentera groeit. Boek hier ook zeker een zeewatertherapie (thalassotherapie). Tijdens zo’n sessie kun je genieten van verschillende baden met verwarmd zeewater die met elkaar in verbinding staan via watervallen. In het water zitten air jets die je van top tot teen een massage geven. Dit is een heel lekker gevoel en het uitzicht vanaf deze plek is niet normaal mooi. Na zo’n zeewater-massamge-sessie krijg je vers fruit en thee om te detoxen.

Eden restaurant

Ga ook zeker een keer dineren bij het Eden restaurant (ook toegankelijk voor niet-hotelgasten). De Spaanse chef Fran Lopez (2 Michelinsterren) runt hier sinds 2018 de Mediterrane keuken.

Na Xamena s/n, San Miguel, Ibiza | website

Klik hier voor nog meer tips op Ibiza. En klik hier voor nog meer tips in Spanje.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply