AmsterdamAmsterdam ZuidTake away / Delivery

Heerlijke vegetarische take away van Chopstick District

Chopstick District is een Aziatisch Fusion restaurant dat recent haar deuren opende in Amsterdam-Zuid. Op het menu staan overheerlijke, gezonde vegetarische gerechten. Voor de vegans: het enige dierlijke ingrediënt dat Chopstick District gebruikt is ei en dit kun je desgewenst weglaten.

Bibimbap a.k.a. Koreaans rijstgerecht

Wij gaan voor de Bibimbap met vegan fire meat. Dit is een Koreaans rijstgerecht met lekker veel (200 gram) verse gemengde groenten en een gebakken ei. De groenten worden gewokt in sesamolie waardoor ze extra smaakvol zijn. Met de huisgemaakte spicy gochujan saus, een Koreaanse gefermenteerde bonenpasta, kun je het gerecht desgewenst pittiger maken. Bij onze bestelling zit ook een bakje met gefermenteerde kool en groenten a.k.a. kimchi.

Japchae a.k.a. Koreaans noedelgerecht en dumplings

De Japchae is op basis van glasnoedels van zoete aardappel; je weet wel van die dunne, haast doorzichtige noedels. Ook dit gerecht zit vol verse groenten die in de overheerlijke sesamolie zijn roergebakken met bovenop reepjes roerei. Oesterzwammen geven het gerecht een fijne bite. Als extraatje hebben we de Koreaanse dumplings met verse groenten en soja besteld.

Eindoordeel

Petje af voor het kruidengebruik, de huisgemaakte sauzen en sesamolie waarmee Chopstick District de groenten heel veel smaak geeft. De Vriend en ik hebben allebei enorm zitten smullen.

Leuk om te weten: veel professionele atleten zijn ook fan van Chopstick District. Het restaurant bevindt zich namelijk nabij het Olympisch Stadion, vandaar de aanloop van de sporters.

Website | Ophalen: Ijsbaanpad 6, Amsterdam-Zuid | Bestellen via Deliveroo en Thuisbezorgd of stuur een whatsapp +316 123 337 11 of een DM via Instagram of Facebook

Klik hier voor meer vegan opties in Amsterdam.

Klik hier voor nog meer tips in Amsterdam-Zuid. En klik hier voor nog meer take away tips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply