Bij restaurant Jacobsz kun je iedere dag van de week, tussen 17:00 en 20:00, terecht voor een wisselende daghap voor € 12,50. Bestel online of stuur een appje. Dit laatste doe ik en ik krijg vrijwel direct antwoord en de menukaart voor een hele week toegestuurd. Je kan je eten vervolgens ophalen bij het afhaalloket aan de zijkant van Jacobsz.

Ook afhalen in het centrum

Good to know als je niet in oost woont: je kan Jacobsz to go sinds kort ook afhalen bij Chabrol wines in het centrum (Haarlemmerstraat 7). Tot 14:00 te bestellen voor dezelfde dag.

Iedere dag van de week een andere maaltijd

Onze daghap is de kwartel al harira met couscoussalade en geroosterde en gerookte wortel, citroenolie en groene kruiden. De kwartel is mals en combineert goed met de salade. We krijgen er een broodje met boter bij. Om je diner at home compleet te maken heeft Jacobsz ook een playlist voor je samengesteld op Spotify: Jacobsz a la carte 1.

Extraatje bestellen

Grote trek? Bestel dan nog extraatje zoals een salade die bestaat uit romeinse sla met sinaasappel, feta, croutons en mosterd dressing (€ 7), of neem vooraf een foccacia met citroenolie (€ 6). Sluit je maaltijd af met het dessert van de dag (€ 6) of met de befaamde Jacobsz Red Velvet taart (€ 8). Zo aardig! Ik krijg als dank voor mijn support een stukje red velvet cadeau. En ik kan je verzekeren, dit is een heerlijke taart.

Ringdijk 1, Amsterdam | website

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply