AzieBaliBestemmingenSeminyak

The Elysian Boetiek Villa Hotel een paradijs in Seminyak

The Elysian Boetiek Villa Hotel in Seminyak is een droom van een hotel! Bij aankomst krijg ik een bloem in mijn haar en een koud doekje om mezelf op te frissen. Hierna volgt een welkomstdrankje dat ik mag opdrinken op een bedje aan het zwembad bij de lobby. Ik zit hier midden in het drukke Seminyak maar ik hoor alleen het ritselen van de palmen en het fluiten van de vogeltjes. Dit is een paradijs midden in het drukke Seminyak.

Twee varianten: een 1 of een 2 Bedroom Villa

Ik verblijf in een one bedroom villa (140m2) met een tuin en een zwembad. Door de grote ramen en deuren, die je helemaal kan opendraaien, lopen binnen en buiten perfect in elkaar over. De villa heeft airco, maar je kan de hele boel dus ook laten doorluchten. Het zwembadje (8m x 3m) is voorzien van zonnebedjes. De beschutting komt van een frangipani boom en palmen.

Vanuit het kingsize bed, met een heerlijk King Koil matras, kijk je uit over het zwembad. De badkamer met een ‘verzonken bad’ en regendouche is ook een parel!

Faciliteiten: restaurant, bibliotheek, spa & fitness

Het ontbijt wordt geserveerd bij Rush Bamboo. Of laat het naar je villa brengen. Rush Bamboo is ook de plek voor lunch en diner. Het restaurant ligt pal naast het algemene zwembad van 25 meter. De hemelbedden worden ’s avonds omgebouwd tot romantische zitplekjes voor het restaurant.

Het hotel is ook voorzien van een spa, fitnessruimte en een bibliotheek.

Super centrale locatie en toch kom je hier helemaal tot rust

Het resort ligt op loopafstand van het bruisende centrum met enorm veel restaurants en cafés en een bubbelend nachtleven. Het strand – erg geliefd door surfers – ligt ook om de hoek. Pak hier zeker een sundowner vanaf het iconische Kudeta of Potato Head.

Jalan Sari Dewi 18, Seminyak, Kuta, Bali | website

Klik hier voor meer Seminyaktips en hier voor meer Balitips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply