AzieBestemmingenKoh SamuiThailand

The Library prachtig design resort op Koh Samui

The Library Resort is een prachtig family owned design resort op Koh Samui. The Library ligt aan het strand van Chaweng Beach. Zoals de naam doet vermoeden zijn er allerlei geestige verwijzingen naar boeken. Verspreid over het terrein vind je bijvoorbeeld tien witte beelden van lezende figuren. Ook is er een indrukwekkende, moderne design bibliotheek. In deze bieb zit een café, er staan computers en je vindt er allerlei entertainment en ruim 1.400 boeken. Dus laat je boeken lekker thuis. Er is ook een fitnessruimte en een welnesscentrum. De absolute blikvanger is de infinity pool met ontelbaar veel bloedrode Italiaanse Bisazza mozaïek tegeltjes.

Exotic Suite met jacuzzi

Het resort bevat 46 accommodaties waaronder 26 suites en studio’s en 20 Pool Villa’s. De villa’s, met een privé zoutwater zwembad, zijn ideaal voor mensen die houden van privacy en luxe. Wij verblijven in een Exotic Suite genaamd Page 1. De suite telt 76 m2 en heeft zowel een regendouche als een jacuzzi. De suites bevinden zich op de begane grond en hebben een directe toegang tot de tuin. De Studio’s bevinden zich op de tweede verdieping en zijn voorzien van een balkon.

The Page Restaurant & Bar & The Drink Gallery & Tapas Bar

Het restaurant en de The Page Bar liggen aan het strand. In het restaurant kun je genieten van de Thaise of internationale fusion  keuken. Hier is ook het ontbijt. Bij The Drink Gallery en de recent geopende The Tapas Bar kom je voor een cocktail en een lekkere snack.

14/1 Moo 2 Chaweng Beach, Koh Samui | website

Klik hier voor nog meer tips op Ko Samui. En klik hier voor alle tips in Thailand.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply