AmsterdamAmsterdam OostWatergraafsmeer

The Lobby Fizeaustraat, een fijn hotelrestaurant in Oost

Bij The Lobby Fizeaustraat kun je terecht voor ontbijt, brunch, lunch en diner. En ook voor de borrel is dit een fijne plek. The Lobby oogt knap met een jaren ’70 vibe.

Je kan hier per gang kiezen tussen vis, vlees of vega. Ik begin met de ceviche van corvina (een baarsachtige vis) met zoete aardappel, gepofte quinoa en tijgermelk. En ook qua hoofdgerecht valt mijn keuze op de vis. Bij de koffie bestel ik een limoncello en friandises. Ik ben hier met mijn goede vriend en drank- & cocktailexpert Ingmar, dus we sluiten onze avond af aan de stijlvolle bar met een cocktail.

Drie Hotel V’s in Amsterdam

The Lobby is onderdeel van Hotel V. Er zijn drie Hotel V’s in Amsterdam (Frederiksplein en Nesplein). Bij The Lobby Nesplein kom ik geregeld over de vloer.

Fizeaustraat 2, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Watergraafsmeerbuurt. En klik hier voor tips in heel Amsterdam-Oost.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply