AmsterdamLijstjesTake away / Delivery

3 X horeca afhalen en/of bezorgen in Amsterdam

Hierbij een tried & tested lijstje met mijn favoriete restaurants die ook aan take away en/of delivery doen.

Jacobsz to go (Watergraafsmeer)

Jacobsz bereidt iedere dag een verse daghap (€12,50). Daarnaast kun je nog als extraatje foccacia met citroenolie en/of Red Velvet taart bestellen. Ook maken de chefs iedere dag een dessert. Bestel online of via WhatsApp (06-42454677). Je kan je eten ophalen tussen 17:00 en 21:00. Het afhaalloket zit aan de zijkant van het historische pand. Verwarm je maaltijd thuis nog even op in de oven (check de bijgeleverde uitleg). Wij genieten van de couscoussalade met geroosterde en gerookte wortel, citroenolie, groene kruiden en kwartel harira. Om je diner at home compleet te maken heeft Jacobsz ook een playlist voor je samengesteld op Spotify: Jacobsz a la carte 1.

Sjefietshe Al Paso (De Pijp)

Kom langs bij Sjefietshe voor take away (06-22428844) of bestel via Ubereats. Wij bestellen de classic visburger en de spicy visburger (€14) met frietjes met mayo (€4). We krijgen er gratis een flesje Oedipus bier bij en het glas mogen we houden. Tof! De spicy visburger bestaat uit dorade en gamba met coeur de boeuf, augurk en pittige remouladesaus. Grote eter? Bestel er dan nog de viskoekjes of de gebakken pulpo bij. De visburger vult goed, dus voor mij is deze combi meer dan genoeg.

Sotto Pizza (Centrum-Oost)

Sotto Pizza geeft in deze periode 50% korting aan mensen die in de zorg werken. Hoe enorm sympathiek! Ik ga voor de pizza verdure met tomaat, buffelmozzarella met gegrilde courgette, paprika en aubergine. M’n pizza is afgetopt met rucola (€14,50). Deze Napolitaanse pizza’s zijn voorzien van het Unesco-keurmerk! Omdat mijn lief werkzaam is in de zorg krijgen we dus 50% korting.

Klik hier voor nog meer take away/ delivery tips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply